Благодаря колега ecotronic мисля, че точно това трябва да е!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатика
Collapse
X
-
Ами.. при мене нямаше никаква игла. По-добре да се източи.Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV
Comment
-
Така след като оправих проблема с включването на перката нещо не ми харесва как изтудява климатика... всички налягания са наред но просто не изстудява ако някой се е сблъсквал с този проблем да каже какво да гледам. Проверявах клапата където обръща топло студено и ми се струва, че работи нормално(или да дадете идея как да проверя дали затваря напълно да духа студено). Приемам всякъкви предположения, че е ....Alfa Romeo 156 1.8 TS 98г.
Alfa Romeo 156 2.4 20V 04г.
Comment
-
Първоначално публикувано от redshark Покажи съобщениеТака след като оправих проблема с включването на перката нещо не ми харесва как изтудява климатика... всички налягания са наред но просто не изстудява ако някой се е сблъсквал с този проблем да каже какво да гледам. Проверявах клапата където обръща топло студено и ми се струва, че работи нормално(или да дадете идея как да проверя дали затваря напълно да духа студено). Приемам всякъкви предположения, че е ....
Comment
-
Първоначално публикувано от redshark Покажи съобщениеСега се зачетох по форумите и гледам дават като възможност дехидрататора? някой сменял ли го е ?----------------------
156 SW 1.8TS 07.2001
Fiat Tipo 1.4Mi
----------------------
Comment
-
Да питам колегите с работещ климатик тук, че да не отварям нова тема, а и гледам, че горе колегата и той говори за подобно нещо като мен. Струва ми се, че климатика не изстудява много силно, т.е. като си сложа ръката, въздуха не е "леден" и при интензивно каране не-мога да достигна примерно температура в купето 20-тина градуса при външна температура около 33 градуса, та това нормално ли е или, че понеже не съм много запознат и може да си въобразявам? Задавам този глупав въпрос, понеже за първи път я карам с климатик тази кола.
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеДа питам колегите с работещ климатик тук, че да не отварям нова тема, а и гледам, че горе колегата и той говори за подобно нещо като мен. Струва ми се, че климатика не изстудява много силно, т.е. като си сложа ръката, въздуха не е "леден" и при интензивно каране не-мога да достигна примерно температура в купето 20-тина градуса при външна температура около 33 градуса, та това нормално ли е или, че понеже не съм много запознат и може да си въобразявам? Задавам този глупав въпрос, понеже за първи път я карам с климатик тази кола.
Ако чистиш радиатора, не ти препоръчвам да ползваш пароструйка поради вероятността от силната струя да се изкривят ламелите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПогледни в какво състояние е предния радиатор на климатика (кондензатора) и ако е мръсен го почисти. Мръсен радиатор води до това, което наблюдаваш. Ако след почистването не се усети съществена разлика, може да се наложи да се допълни системата. И чак тогава, ако няма подобрение ще мислиш за друга причина.
Ако чистиш радиатора, не ти препоръчвам да ползваш пароструйка поради вероятността от силната струя да се изкривят ламелите.
Comment
Comment